Doorgaan naar hoofdcontent

Privacy

Blog met interviews over auto's en met autobezitters


Privacy

Eigenlijk zit je qua privacy wel goed bij ons. Wij verzamelen in beginsel geen persoonsgegevens over je. Natuurlijk hebben we wel cookies (die worden vastgelegd bij Google), maar deze zijn geanonimiseerd. Met andere woorden: wij en Google (die dit blog host) weten in beginsel niets van je.

Er zijn drie uitzonderingen.

1. Je reacties onder een artikel

Als je reageert onder een artikel, dan kan dit anoniem. Het is aan jou om je persoonsgegevens te vertrekken (je naam) onder een bijdrage. Als je dit doet, ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer hiervan. Je kunt een bijdrage gewoon zelf verwijderen. Kom je er niet echt uit? Mail onze Privacy Officer en hij zal je bijdrage verwijderen.

2. Je mailt ons

Als je ons mailt en bijvoorbeeld je naam e.d. hierbij mailt (wat wel heel normaal is) dan beschikken we over jouw persoonsgegevens. Deze bewaren we zo lang nodig is voor afhandeling van je mail. Als je bijvoorbeeld een taalfout ziet, dan corrigeren we deze en zullen je mail verwijderen. Soms kan het voorkomen dat we nog even een wachttijd gebruiken. We wijzigen een bijdrage en als na een tijdje niemand op deze wijziging reageert, dan verwijderen we je mail (maximaal 2 maand).

3. We hebben je gegevens n.a.v. een interview

Als we een interview met je hebben afgenomen, vragen we altijd hoe we met je persoonsgegevens moeten omgaan. Dit raakt het interview zelf als jouw adresgegevens e.d. Indien je anoniem een interview wilt plaatsen, dan is er niets aan de hand. Wij hebben geen gegevens en zullen niets verwerken. Indien je wel je naam wilt laten vastleggen (bijvoorbeeld om later te kunnen bewijzen dat het interview echt van jou is omdat je het interview wilt laten archiveren of laten verwijderen), dan doen we dit zolang jij wenselijk acht. Dit kun je aangeven.

Vragen, opmerkingen?

Heb je vragen over ons privacybeleid of heb je vragen over jouw privacy: we lezen het graag. Je kan via ons algemene mailadres contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat onze Privacy Officer je benadert.

Populaire posts van deze blog

Skoda Superb

Tussen Utrecht en Amersfoort zag ik een Skoda Superb staan. Een interview van 5 minuten met de bestuurder van deze auto. Met welk dier zou hij een rijder van een Skoda Superb vergelijken?


Mag ik je horloge eens zien? Draag je een bepaald luxe merk? Nee hoor. Ik draag een gewoon horloge. Hoezo?

Nou, ik zie je Superb. In mijn beleving zien veel mensen dit als relatief dure auto's. Maar uiteindelijk blijft het een Skoda. Net geen a-merk. Zoals je net geen top-horloge om hebt. Klopt dat beeld? Haha... ik snap hem. De catalogusprijs was ruim € 43.000 euro. Daar heb je ook een andere auto voor. Maar ik heb hem nog maar een klein jaartje. Dus hij was een stuk goedkoper. En van binnen is de auto nog steeds best luxe. Kijk maar. Ben er erg tevreden over.

In hoeverre ben je een typische Skoda Superb rijder? Ik denk dat ik dat wel ben. Maar dat is natuurlijk ook maar afhankelijk van wat je als een typische Skoda Superb bestuurder ziet.

Heb je daar zelf een idee over? Eigenlijk niet.

Maar waa…