Doorgaan naar hoofdcontent

Over Autogasten.nl

Interviews met autobezitters over hun auto en automerk

De vijf-minuten interviews van Autogasten.nl

Autogasten.nl is een online magazine waar je interviews kunt lezen met bekende en minder bekende autobezitters. Hierbij staat niet de auto of het automerk centraal, maar de bezitter. En het imago van het automerk. Je hoort wel eens "vertel me met welke auto je rijdt en ik weet wie je bent". Maar klopt dit ook? In hoeverre kloppen onze vooroordelen? Wat in ieder geval interessant is, is dat je met een nieuwe auto natuurlijk ook een imago koopt.

Wij interviewen autobezitters - die we vaak onderweg tegenkomen - hiertoe vijf minuten en publiceren het interview hier.

Zien we je staan naast je opvallende of juist anonieme auto? Wees niet verbaast als wij je aanspreken.

We staan met name bekend om onze verrassende vragen. Verwacht geen standaard interview met en bij ons.

Reageren op de artikelen

We zijn met name nieuwsgierig in hoeverre onze vooroordelen over bepaalde auto's, automerken en autobezitters kloppen. Klopt het beeld dat wij hebben van de autorijders van bepaalde auto's of automerken of moeten we dit bijstellen. Door de reactie-mogelijkheid kunnen lezers dit nog verder aanvullen in hoeverre zij de mening in het interview ook vinden kloppen.

We zullen aanstootgevende reacties, grove beledigingen e.d. natuurlijk gewoon verwijderen.

Meer weten?

Hier vind je ons privacybeleid.
Hier vind je meer over de copyright op onze artikelen.

Contact?

Je kunt ons bereiken via . We proberen dan je zo snel mogelijk een antwoord te sturen. Wil je zelf graag geïnterviewd worden over je auto of over het imago van het automerk? Of heb je zelf leuke vragen voor onze interviews? We lezen het graag.Populaire posts van deze blog

Skoda Superb

Tussen Utrecht en Amersfoort zag ik een Skoda Superb staan. Een interview van 5 minuten met de bestuurder van deze auto. Met welk dier zou hij een rijder van een Skoda Superb vergelijken?


Mag ik je horloge eens zien? Draag je een bepaald luxe merk? Nee hoor. Ik draag een gewoon horloge. Hoezo?

Nou, ik zie je Superb. In mijn beleving zien veel mensen dit als relatief dure auto's. Maar uiteindelijk blijft het een Skoda. Net geen a-merk. Zoals je net geen top-horloge om hebt. Klopt dat beeld? Haha... ik snap hem. De catalogusprijs was ruim € 43.000 euro. Daar heb je ook een andere auto voor. Maar ik heb hem nog maar een klein jaartje. Dus hij was een stuk goedkoper. En van binnen is de auto nog steeds best luxe. Kijk maar. Ben er erg tevreden over.

In hoeverre ben je een typische Skoda Superb rijder? Ik denk dat ik dat wel ben. Maar dat is natuurlijk ook maar afhankelijk van wat je als een typische Skoda Superb bestuurder ziet.

Heb je daar zelf een idee over? Eigenlijk niet.

Maar waa…