Doorgaan naar hoofdcontent

Copyright


Copyright
Op alle teksten zit copyright. Dit betekent concreet dat je onze teksten niet mag overnemen. Als je dit wel doet, zullen wij juridische acties gaan nemen. Dit klinkt misschien wat zwaar, maar wij besteden veel (eigen) tijd aan autogasten.nl en het zou niet eerlijk zijn als jij dit voor niets gaat overnemen.

Het overnemen van teksten - of dit nu voor eigen gebruik is of voor commercieel gebruik - is dus niet toegestaan. Wil je kleine teksten delen (maximaal een alinea) dan vinden we dit natuurlijk geen probleem zolang je dit doet onder vermelding van autogasten.nl

Overname teksten
Autogasten.nl is een online-magazine gericht op auto's en autobezitters. Als je delen van onze interviews wilt overnemen (meer dan 50 woorden), dan lezen we dit graag. Een mailje hiertoe is genoeg. Wij zullen dan beoordelen in hoeverre dit - al dan niet tegen betaling - mogelijk is.

Schending van jouw copyrightrechten
Ondanks dat we niet denken dat het mogelijk is (we proberen zo origineel mogelijk te zijn), kan het voorkomen dat je vermoed dat wij inbreuk maken op jouw rechten: op iets wat jij hebt gemaakt of geschreven. Dit is nooit onze bedoeling. Als je dit vermoed, dan lezen we dit graag. Wij zullen dan contact met je opnemen om vast te stellen in hoeverre dit klopt.


Populaire posts van deze blog

Skoda Superb

Tussen Utrecht en Amersfoort zag ik een Skoda Superb staan. Een interview van 5 minuten met de bestuurder van deze auto. Met welk dier zou hij een rijder van een Skoda Superb vergelijken?


Mag ik je horloge eens zien? Draag je een bepaald luxe merk? Nee hoor. Ik draag een gewoon horloge. Hoezo?

Nou, ik zie je Superb. In mijn beleving zien veel mensen dit als relatief dure auto's. Maar uiteindelijk blijft het een Skoda. Net geen a-merk. Zoals je net geen top-horloge om hebt. Klopt dat beeld? Haha... ik snap hem. De catalogusprijs was ruim € 43.000 euro. Daar heb je ook een andere auto voor. Maar ik heb hem nog maar een klein jaartje. Dus hij was een stuk goedkoper. En van binnen is de auto nog steeds best luxe. Kijk maar. Ben er erg tevreden over.

In hoeverre ben je een typische Skoda Superb rijder? Ik denk dat ik dat wel ben. Maar dat is natuurlijk ook maar afhankelijk van wat je als een typische Skoda Superb bestuurder ziet.

Heb je daar zelf een idee over? Eigenlijk niet.

Maar waa…